Mihai Constantinescu a murit fără să-şi îndeplinească ULTIMA DORINŢĂ

Mihai Constantinescu a murit, marţi, la vârsta de 73 de ani, după ce, mai multe luni, a fost internat în urma unui stop cardio-respirator.

29 oct. 2019, 17:28

Mihai Constantinescu a murit marți seară, în jurul orei 19. Conform informațiilor oferite de soția sa, decesul a fost provocat de un stop cardio-respirator. Din păcate, medicii de la spitalul Floreasca nu au mai putut face nimic pentru a salva viața artistului.

 

Mihai Constantinescu a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, în ziua de 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință. Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a intrat în comă. La spital, artistul a fost pus pe aparate, iar șansele sale de supraviețuire erau foaarte mici.

Mihai Constatinescu a murit. Primele reacţii: ce au spus Monica Pop, Anastasia Lazariuc, Octavian Ursulescu

O ultimă dorință a sa, pe care însă nu a mai putut să o ducă la îndeplinire a fost că: „I-a promis surorii lui că va face nuntă cu Simona Secrier”. 

Problemele de sănătate ale lui Mihai Constantinescu erau cunoscute. În urmă cu 11 ani, Mihai Constantinescu a trecut printr-o intervenție de înlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. O disfuncție care a apărut în 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cântăreț, din nou, pe masa de operație, acolo unde a petrecut nu mai puțin de șase ore.

Mihai Constantinescu s-a născut pe data de 4 ianuarie 1946, în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. Artistul a avut o carieră laborioasă lansând numeroase melodii devenite hit-uri. Aparițiile sale au încetat cu puțin timp înainte de a intra în moarte cerebrală.