Mihai Constatinescu a murit. Primele reacţii: „Îmi este greu să accept că Mihai nu mai este în viaţă”, „Generaţia de aur se stinge”

Mihai Constantinescu a murit, marţi, 29 octombrie 2019, după cinci luni în care medicii au încercat din răsputeri să-l repună pe picioare. Artistul a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă pe 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință, ca urmare a unui stop cardio-respirator.<

29 oct. 2019, 17:45
Mihai Constatinescu a murit. Primele reacţii: „Îmi este greu să accept că Mihai nu mai este în viaţă”, „Generaţia de aur se stinge”

Mihai Constantinescu a fost una dintre cele mai cunsocute voci ale României. Cariera sa a durat decenii, lăsând în urmă melodii nemuritoare. Artistul avea foarte mulţi prieteni, care regretă dispariţia sa.

Mihai Constantinescu a murit. Boala TERIBILĂ care l-a răpus pe ARTIST

„A fost un om deosebit şi ca persoană, şi ca artist. Nu există om care să nu ştie cine e Mihai Constantinescu. Un om frumos care îşi iubea apropiaţii, vesel, nu şi-a trădat niciodată apropiaţii. Am avut speranţe, deşi erau foarte mici, le mulţumesc medicilor de la Floreasca, au făcut tot posibilul… Mihai Constantinescu era un om vesel, râdea din orice, o inimă bună, îi inveselea pe cei din jur, un om deosebit”, a declarat dr. Monica Pop la România TV.

Mihai Constantinescu a murit sărac. Ce avere îi rămâne soţiei

„Sunt şocată, ştiu că se făcuse bine şi m-am bucurat pentru el şi familie. Condoleanţe! Nu îmi găsesc cuvintele. Îmi este greu să accept că Mihai nu mai este în viaţă. Un om minunat. Am petrecut atâtea turnee împreună… Ne aducem aminte doar în momente tragice… Cred că lumea şi publicul îl ştiu pe Mihai, a fost admirat, a avut succes. Este un om minunat. Un om de mare valoare. Un talent. Un prieten bun. Doresc să rămână în memoria oamenilor care l-au iubit şi îl vor iubi”, a spus Anastasia Lazariuc la România TV.

Mihai Constantinescu a murit fără să-şi îndeplinească ULTIMA DORINŢĂ

„O mare voce a României şi un artist extraordinar. Păcat! Uşor, generaţia de aur a muzicii româneşti se stinge”, a spus Octavian Ursulescu la România TV.