Mihai Constantinescu, revenire spectaculoasă: „Mă strânge de mână când vorbesc cu el”

Mihai Constantinescu se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, iar veștile despre starea sa de sănătate sunt îmbucurătoare.

27 oct. 2019, 12:11
Mihai Constantinescu, revenire spectaculoasă: „Mă strânge de mână când vorbesc cu el”

Mihai Constantinescu se simte mai bine după luni de stat în comă. Soția artistului, Simona Secrier, este nedezlipită de patul lui de spital, iar acum este din ce în ce mai optimistă. Dacă înainte se vorbea că doar un miracol îl mai poate salva pe Mihai Constantinescu, acum toată lumea este mult mai optimistă. Îndrăgitul cântăreț face progrese remarcabile și nu este exclus ca la un moment dat să fie externat.

„Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, a spus, zilele trecute, în exclusivitate pentru România TV, Simona, soția lui Mihai Constantinescu.

Mai mult decât atât, soția lui Mihai Contantinescu ne-a destăinuit că a avut un moment de fericire în momentul în care marele artist a făcut un gest.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Mihai Constantinescu. Veste de ULTIMĂ ORĂ din SPITAL

„Nu vorbește, încă, dar sperăm că se va întâmpla asta cât de curând. Dar înțelege tot, reacționează la stimuli! Mă strânge de mâna când vorbesc cu el, când vrea ceva, este un lucru care ne încurajează, care ne face să fim optimiști”, ne-a mai declarat Simona Secrier, soția lui Mihai Contantinescu.

Soția lui Mihai Constantinescu speră că artistul va fi scos în curând de la Terapie Intensivă și dus într-un salon. Ea spune că soțul ei are poftă de viață și speră ca acesta să își revină și să se întoarcă acasă.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator în 13 mai şi a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.