Mihai Neşu, aproape de a-şi vedea visul împlinit. Lucrările la centru de recuperare al fundaţiei care-i poartă numele sunt pe ultima sută de metri

Fostul fotbalist al lui FCSB - la vremea aceea încă se numea Steaua - Mihai Neşu a suferit un teribil accident în 2011, în timpul unui antrenament cu Utrecht, iar de atunci a rămas paralizat, dar şi-a găsit un nou ţel, un vis care îi umple viaţa.

01 sept. 2023, 09:55
Mihai Neşu, aproape de a-şi vedea visul împlinit. Lucrările la centru de recuperare al fundaţiei care-i poartă numele sunt pe ultima sută de metri

Lucrările la Complexului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea, adresat persoanelor cu dizabilităţi neuromotorii şi construit de Fundaţia Mihai Neşu, se apropie de final.

Peste 100 de copii vin zilnic la centrul care funcţionează fără întrerupere din 2015. Acesta este într-o continuă extindere, iar Mihai Neşu este nelipsit de pe şantier.

În prezent se lucrează la clădirea cazării, care cuprinde cinci case cu câte trei camere fiecare. S-a ajuns la stadiul finisajelor.

„Momentan poate ca e greu sa ghiciți specificul fiecărei case, dar va spunem de pe acum ca 4 din case vor reprezenta fiecare câte un anotimp. Ne-am ales aceasta tema pentru ca beneficiarii fundatiei vin des si pe termen lung la noi și am vrea ca experienta lor sa fie variata si din acest punct de vedere și sa vadă mereu ceva nou.

Asa cum știți etapa finisajelor este destul de costisitoare, asa ca va rugam in masura in care puteți sa faceți o donație online aici https://mihainesu.shopia.ro/ sau sa trimiteți un sms, in valoare de 2 euro lunar, cu textul CRED la 8844.

Citeşte şi: Despărţire cu scandal în showbiz. Raluca l-a urmărit şi l-a prins de două ori în flagrant cu amanta

Cu ajutorul vostru incercam sa oferim o viata mai buna și mai frumoasă persoanelor cu dizabilități din România!„, a anunţat Mihai Neşu, săptămâna trecută, pe contul de Facebook al fundaţiei care îi poartă numele.

S-a ridicat şi biserica ortodoxă cu hramurile Sf. Ioan Maximovici și Bunavestire. În această perioadă se pictează pe interior, scrie As.ro.

Investiția a fost una uriașă. Până la începutul acestui an s-au achitat 3.8 milioane de euro. Mai era nevoie de încă aproximativ jumătate din această sumă. Costurile finale se ridică, potrivit estimărilor lui Mihai Neşu, la 5.5 milioane de euro.

Şi patronul lui Utrecht, Frans van Seumeren, a fost în România şi s-a arătat dispus să îi vină în ajutor fostului său jucător. Acesta are o avere estimată la peste 350 de milioane de euro şi este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Olanda.

Citeşte şi: Haos la eliberarea cărţilor de identitate în Sectorul 6. Primăria pasează vina la MAI