Dries Mertens nu poate uita, după aproape nouă ani, nenorocirea care l-a lovit pe Mihai Neșu, la Utrecht, unde erau colegi. Internaționalul belgian care joacă la Napoli a povestit, în numărul pe aprilie al revistei Sport Magazine, cum l-a marcat suferința fostului fundaș român.

„Acel accident a schimbat ceva pentru mine. Am înțeles că se poate întâmpla asta zilnic, deci e bine să te bucuri de fiecare clipă. Mihai era un om sănătos, avea planuri de viitor, dar în câteva secunde totul s-a spulberat și a ajuns în scaunul cu rotile. A trebuit să lupte, însă cu ajutorul fundației și al credinței și-a regăsit energia!”. 

Detalii ŞOCANTE din ziua accidentării lui Mihai Neşu. Un martor ocular RUPE TĂCEREA: ce s-a întâmplat, de fapt, cu ROMÂNUL

Vedeta lui Napoli și-a sfătuit fanii: „Bucurați-vă de fiecare moment si de lucrurile mici! Rămâneți pozitivi, mai ales când întâmpinați dificultăți. Mi-am dat seama de atunci că fotbalul nu înseamnă totul. Sunt bucuros să-l văd fericit pe Mihai acum, admir felul în care a reușit să transforme acel accident teribil în ceva pozitiv. Nu cred că aș fi putut face același lucru dacă eram in locul lui. E foarte important ce face Mihai pentru că sunt mulți copii săraci ce au nevoie de terapie, dar nu și-o permit. Mi-amintesc de energia simțită acolo și mi-ar plăcea să merg mai des în Romania”