Mihai Neşu, gesturi emoţionante faţă de copii. Ultimul apel al fostului fotbalist

Fundaţia Mihai Neşu a dat startul unei campanii de voluntariat, pentru a ajuta cât mai mulţi copii aflaţi în suferinţă. Chiar este dat exemplul unei fetiţe de 13 ani, care suferă de tetrapareză spastică şi reflux gastro-esofagian.

27 ian. 2015, 12:53
Mihai Neşu, gesturi emoţionante faţă de copii. Ultimul apel al fostului fotbalist

Andrada este o fetiţă în vârstă de 13 ani, care pe lângă alte diagnostice suferă de tetrapareză spastică şi reflux gastro-esofagian. De ziua ei, pe 1 februarie, ea şi-ar dori să meargă la munte, dar părinţii abia reuşesc să îi poată oferi condiţiile necesare îngrijirii medicale, care adeseori au costuri peste posibilităţile lor.

Întrucât ochii sunt singura cale prin care fetiţa comunică, ea fiind dependentă fizic în totalitate de părinţi şi de sonda nazo-gastrică pentru a se hrăni, Andrada are nevoie în continuare de sprijin, iar în ajutorul său a venit Fundaţia Mihai Neşu.

Citeşte şi Mihai Neşu, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Tocmai pentru a veni în întâmpinarea cât mai multor copii care au nevoie de ajutor, Fundaţia Mihai Neşu a dat startul unei campanii de voluntariat, anunţul fiind postat pe pagina de Facebook a fundaţiei.

Citeşte şi Interviu CUTREMURĂTOR cu Mihai Neşu: Până să mă accidentez mă consideram INDESTRUCTIBIL

„Dragi prieteni,

Primim tot mai multe mesaje de la persoane care au nevoie de ajutor. Pe langa toate acestea mai sunt si cei care nu au capacitatea fizica sau nu dispun de mijloacele necesare ca sa poata cere ajutor. Ne gandim la cei care sunt chiar din Oradea, dar si la cei pe care ii putem ajuta de la distanta.

O parte din voi ne-ati intrebat cum puteti ajuta. Da, dam startul pentru cursa voluntarilor! Impreuna ne dorim sa construim o comunitate puternica a oamenilor de bine, a celor care prin contributia lor vor sa ajute copiii si persoanele cu dizabilitati. Pe siteul nostru am publicat cateva proiecte si activitati pentru care avem nevoie de voluntari.

Aflati mai multe detalii despre cum puteti deveni voluntarii Fundatiei Mihai Nesu accesand http://www.fundatiamihainesu.ro/Vreau_sa_fiu_voluntar. Împreuna putem construi o lume mai buna pentru oamenii cu dizabilitati!”, se arată în cumonicatul Fundaţiei Mihai Neşu.