Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de când a rămas paralizat VIDEO

Mihai Neșu continuă să facă progrese remarcabile după ce, pe 10 mai 2011, a rămas paralizat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un antrenament al grupării olandeze FC Utrecht.

05 ian. 2021, 21:20
Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de când a rămas paralizat VIDEO

Mihai Neșu (37 de ani) a făcut încă un pas important spre recuperare după ce a rămas paralizat. „Bișonul” a reușit să mănânce singur, cu ajutorul unor echipamente speciale.

Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de când a rămas paralizat

„BUCURIE MARE! Mihai Neșu mananca singur cina la aproape 10 ani dupa accident! Dupa cum observati Mihai este ajutat de niste ustensile speciale dar independenta primita astfel e foarte importanta! Slava lui Dumnezeu!”, este mesajul care însoțește video-ul postat de Mihai Nesu Foundation (VIDEO AICI)

Mihai Neşu: „Dumnezeu avea un plan cu mine. Acum sunt cerşetor profesionist pentru fundaţie”

Recent, fostul fotbalist povestea care mai este starea sa de sănătate.

„De dimineața până la masa de prânz trebuie să fac cu o bicicletă care mișcă mâinile și picioarele. Trebuie să fac cam jumătate de oră mâini și jumătate de oră picioare. După aia, încă vreun sfert de oră, pe un touch screen, trebuie să fac, ca la școală, cerculețe, bețigașe, cu mâna pe care o pot mișca mai bine. După masa de prânz am kinoterapie la fundație, cam o oră și jumătate-două ore pe zi. Eu mișc ce pot să mișc cu mâinile și terapeuta mea îmi mișcă picioarele și îmi mai face masaj acolo unde mai am contracturi. De doi ani am o cană adaptată, pe care o pot lua în poziția asta, o pot lua de pe masă și pot să beau apă cu ea dacă e cam pe jumătate, dacă nu e prea grea, și apoi pot să o pun înapoi. Ăsta e un progres mare. Și acum încercăm să întărim mâna cât se poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, să pot să beau cu cana plină”, spunea Mihai Neşu.