Mihai Neşu, pe Facebook: „Îl felicităm pentru progresul de a-şi prinde tălpuţa”

Mihai Neşu ar putea să-şi revină printr-o terapie revoluţionară din SUA. Până atunci, fundaţia patronată de fostul internaţional român ajută copiii cu probleme

RomaniaTV.net
14 apr. 2015, 13:20
Mihai Neşu, pe Facebook: „Îl felicităm pentru progresul de a-şi prinde tălpuţa”

Veşti bune pentru fotbalistul Mihăiţă Neşu. Sunt speranţe că acesta va putea merge, din nou, după ce ultimii patru ani i-a petrecut imobilizat într-un scaun cu rotile.

Un medic român stabilit în America l-a propus pe fostul stelist pentru a lua parte la un tratament experimental cu ajutorul căruia ar putea merge din nou.

O companie de peste Ocean a reuşit să obţină rezultate miraculoase în încercarea de a-i vindeca pe bolnavii cu leziuni acute la măduva spinării. Specialiştii din SUA tratează oficial , de anul trecut, persoane care au suferit accidente recente. În planul medicilor intră şi bolnavii cronici, aşa cum este şi cazul lui Mihăiţă Neşu.

În acest sens, medicul Ion Alexie doreşte că Neşu să se înscrie pentru tratamentul experimental. Până atunci, fundaţia fotbalistului român are grijă de copii.

„Dragi prieteni,
Suntem fericiti sa va redam scurte imagini de la Terapia Feldenkrais, sesiunea din Oradea, pe care Fundatia Mihai Nesu a sponsorizat-o pentru cei patru copii viteji: Andreas, Dominic, Rares si Alessandra.
Protagonistul filmuletului de astazi este Andreas Zagrean, pe care il felicitam pentru progresul de a-si prinde pentru prima data talputa si caruia ii dorim La multi ani cu bucurie, zambete si sanatate, cu ocazia zilei sale de nastere.
Felicitari copii si multumim Ralph pentru dragostea cu care te ocupi de cei mici!”, scrie fundaţia Mihai Neşu pe pagina de Facebook.

Citeşte şi

Mihăiţă Neşu ar putea fi salvat în America