Mihai Neşu primeşte lovitură după lovitură. Ultima i-a fost dată de judecători

Mihai Neşu a divorţat în secret, joi seara, folosindu-se de o prevedere din Codul Civil, care este aplicabilă situaţiei în care se află fostul sportiv.

07 nov. 2014, 11:47
Mihai Neşu primeşte lovitură după lovitură. Ultima i-a fost dată de judecători

Mihai Neşu a cerut în luna mai divorţul de soţia lui, Maria, înaintând solicitarea de separare legală magistraţilor de la Judecătoria Oradea. De atunci, au trecut trei termene de judecată, în decursul unui proces tensionat, în care părţile au cerut inclusiv recuzarea judecătorului, solicitare respinsă de un alt complet de judecată.

Citeşte şi TRAGEDIE. Tatăl lui Mihai Neşu a murit luni dimineaţa

Potrivit cancan.ro, joi seară, soţii Neşu s-au aflat pentru ultima dată împreună în faţă judecătorilor, exprimându-su fără echivoc acordul pentru divorţ.

În concordanţă cu temeiurile legale ale solicitării şi actelor medicale de la dosar, divorţul a fost însă pronunţat pe baza art 373 litera d) din Noul Cod Civil, şi anume, la cererea aceluia dintre soţi a cărui stare de sănătate face imposibilă continuarea căsătoriei, şi anume reclamantul, Mihai Mircea Neşu.

Cei doi soţi se separaseră în 2012, la aproximativ un an de la accidentarea gravă a fotbalistului, care a rămas paralizat de la gât în jos.

Anul acesta Mihai Neşu a trăit încă două drame, părinţii săi murind la interval de câteva luni.

Citeşte şi IMAGINILE durerii: Mihai Neşu plânge la funeraliile mamei sale. FOTO