Mihai și Elwira Petre au făcut show total la nunta lui Emi, pe muzica lui Connect-R (FOTO)

Emi, de la „Noaptea Târziu", s-a însurat. La nunta sa au luat parte mai multe vedete, printre care și Mihai Petre și soția sa, Elwira. Cei doi dansatori au făcut mare show pe ringul de dans. 

13 iun. 2023, 12:52

Mihai Petre și Elwira nu s-au putut abține. Aceștia și-au făcut de cap pe ringul de dans, la nunta lui Emi și a Mădălinei. Privirile nuntașilor au fost ațintite asupra experimentaților dansatori, cu o mulțime de cupe și medalii în palmares.

Emi și Cuza, de la „Noaptea Târziu”, au legat o frumoasă prietenie cu Mihai și Elwira, la emisiunea „Asia Express„, unde a fost pus în joc un premiu în valoare de 30.000 de euro. Pamfletarii din social media au ținut legătura cu Mihai și Elwira Petre, așa că săptămâna trecută, „au jucat” la nuntă.

Mihai și Elwira au dansat pe mai multe piese, inclusiv pe o melodie a lui Connect-R. Imaginile au apărut în social media.

Așa cum se poate observa din imagini, Mihai și Elwira au atras atenția nuntașilor, care au făcut cerc în jurul frumosului cuplu. Petrecăreții au scos telefoanele și au montat blitz-urile pe „campionii dansului”.

Verdictul nașilor, după nunta la care a participat și Mihai Petre, alături de soția sa, Elwira

Nașii lui Emi și ai Mădălinei au fost Eliza și comediantul Cosmin Natanticu.

„Suntem bucuroși și emoționați pentru fini. A fost dorința Mădălinei ca noi să îi cununăm și noi am fost împreună la momentul cererii în căsătorie, și eu am izbucnit în lacrimi, pentru că așa sunt eu, emotivă, și mi s-a părut frumos.

Cumva eu am propus să le fim nași. (…) Casă de piatră, să fie fericiți, să renunțe la ego. Asta este cheia unei relații fericite”, au comentat nașii celor doi, Cosmin și Eliza Natanticu.