Mihai Stoica şi-a depus DEMISIA. Gigi Becali a reacţionat: „E vinovatul numărul 1”.

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica l-a anunţat că demisionează de la FCSB, dar s-a opus, deşi îl consideră principalul vinovat pentru situaţia de la echipă.

30 iul. 2019, 09:59
Mihai Stoica şi-a depus DEMISIA. Gigi Becali a reacţionat: „E vinovatul numărul 1”.

Gigi Becali nu e de acord cu decizia directorului sportiv de la FCSB.

„Mihai Stoica e vinovatul numărul 1. El e acolo, el e omul meu, mâna dreaptă. Dacă se întâmplă ce s-a întâmplat, el e primul vinovat. Ce-a păzit acolo? S-a supărat. Are demnitate, vrea să-şi dea demisia. Nu-i vorba de demisie aici, e prietenul meu. Prietenii se apără între ei şi se protejează. El e prietenul meu şi îl protejez. Mi-a zis că e demnitatea lui în joc, el e vinovatul şi vrea să plece. Nu pleacă nicăieri. Dacă e vinovat unul dintre prieteni nu pleacă acasă. O să mai angajez oameni care se vor ocupa. Mai sunt oameni care studiază, citesc, vor să mă ajute fără bani. O să vedeţi că o să fac lucruri. Nu-i cunoaşteţi, o să vedeţi”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Mihai Stoica. Ce transferuri a ratat FCSB din cauza directorului sportiv

Gigi Becali a anunţat că antrenorul Bogdan Andone nu va fi demis în urma înfrângerii suferite de echipa sa, luni, contra lui FC Botoşani, scor 0-2, în runda a treia din Liga I, însă o decizie în privinţa tehnicianului va fi luată curând.

„Explicaţie nu pot să dau. Dacă Man s-a accidentat muscular, nu mai am ce explicaţii să dau. Dacă Vînă şi Oaidă au fost cei mai buni de pe teren înseamnă că tot ce-a fost la noi e din cauza antrenorilor şi a preparatorului fizic. Tot staff-ul e de vină, şi doctorul. Asta e ceea ce cred eu. E posibil să schimb tot staff-ul. E posibil şi asta. Dar nu mă gândesc, e posibil. E posibil orice. După toate analizele, e posibil orice. Aşa ceva… să intri pe teren ca şi cum te-ai plimba în parc… nu e in regulă. Acum se face analiza. Azi, mâine, acum le iau. Şi jucători, şi tot! Jucători nu mai cumpăr. 100% Bogdan Andone nu va fi schimbat. Concluzia o s-o tragem după o săptămână, două. Analiza durează mai mult. Nu mai dau bani pe jucători, gata. Aducem numai jucători liberi. Ce să fac? Îmi garantează cineva că intru în grupe? Nu! Mă protejez!”, a mai spus Gigi Becali.