Mihai Tudose aruncă noi săgeţi către liberali: Iohannis e dezinformat de PNL. Doamne, păzeşte-ne de ăştia!

Mihai Tudose a făcut declaraţii surprinzătoare luni seară. Vicepreşedintele PSD spune că PNL l-a dezinformat pe Klaus Iohannis în ceea ce priveşte raportarea corectă a cifrelor despre paturile disponibile la Terapie Intensivă. "Mie asta mi se pare cea mai mare boacănă pe care o face Guvernul", a atras atenţia Tudose.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 21:07
Mihai Tudose aruncă noi săgeţi către liberali: Iohannis e dezinformat de PNL. Doamne, păzeşte-ne de ăştia!

„Câteodată chiar sunt îngrozit de faptul că este dezinformat președintele. Mie asta mi se pare cea mai mare boacănă pe care o face Guvernul, că se duc și îl informează greșit pe președinte. Fiindcă președintele nu-și culege el informațiile cu coșulețul în pădurea cu ciuperci. I le livrează Guvernul.

I le livrează greșit! Vă aduc aminte de bâlbâiala cu paturile, de săptămâna trecută: a ieșit președintele și a spus ‘am dublat numărul de paturi de la ATI, că așa i-a spus Tătaru. Și vă aduc aminte: aprilie, Tătaru – ‘avem 4.000 de paturi. În septembrie i-au spus președintelui că sunt 3.085, că așa a ieșit președintele. Deci, așa de mult s-au ocupat și au crescut încât mai dispăruseră niște paturi.

După aia a venit președintele și ne-a spus acum trei săptămâni că s-a dublat numărul de paturi la ATI. Ca după două săptămâni să iasă iar cineva de la Guvern și să spună că sunt 1.200. Nu vă dă eroare? Și-atunci, dacă astea 1.200 sunt cele dublate, înseamnă că înainteau fost 600. Și dacă erau 600, care din alea 4.000 de la început erau astea 600.

Deci, îți faci cruce, zici ‘Doamne ferește-ne și păzește-ne de ăștia’… Cam pe aici suntem”, a declarat Mihai Tudose, la Antena 3.

Citeşte şi: Mihai Tudose, declaraţia zilei: Tătaru este asimptomatic în inteligenţă. Nu-l ajută nici gelul din păr!