Mihai Tudose, atac fără precedent la adresa lui Victor Ponta. „E mincinos, nu are cuvânt. Există doar el și interesele lui”

Mihai Tudose a plecat și din PSD, după ce și-a dat demisia din funcția de premier al României, și s-a înscris în PRO România, partidul lui Victor Ponta.

21 iul. 2021, 01:06
Mihai Tudose, atac fără precedent la adresa lui Victor Ponta. „E mincinos, nu are cuvânt. Există doar el și interesele lui”

Mihai Tudose a ajuns europarlamentar al PRO România, dar într-un timp foarte scurt a demisionat din partidul lui Victor Ponta.

Mihai Tudose, atacuri fără precedent la adresa lui Victor Ponta

Fostul premier a explicat de ce anume a demisionat și ce nu a mers în relația cu Victor Ponta la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Mihai Tudose, acuzat de plagiat pe bandă rulantă. Reacția fostului premier: „Trăim într-o lume nebună!”

„E mincinos, nu are cuvânt, nu conteaza nimeni pentru el. Există doar el și interesele lui. Nu poți să te duci împreună cu el să discuți și să mai fie și altcineva, să încercăm să facem ceva împreună și după ce pleaca unul să spui: da, mă, e ușor de dat din gură. De-asta am plecat. Nu pot să fac așa ceva. El a fost un om, după ce a pățit-o în 2015, el m-a căutat. După alegerile europarlamentare când s-a văzut șef de partid a revenit Victor Ponta cel dinainte. Dragnea era previzibil, el nu. Și încă o chestiune: eu am luat la Brăila 36%, el a luat 10% la Gorj, la el acasă. Cât de ipocrit și mincinos să fii?”, a spus Mihai Tudose.

Mihai Tudose, legătura cu serviciile secrete. Coincidenţele stranii ale legăturii cu directorul SIE