Mihai Tudose avertizează că liberalii vor să-l schimbe pe Nicolae Ciucă de la conducerea PNL: „A început sezonul de vânătoare”

Mihai Tudose, eurodeputat PSD, spune că, în ultimul timp, liberali au lansat atacuri la adresa premierului Ciolacu, prin care așteaptă reacții din partea social-democraților la care, ulterior, șefia PNL să nu poată răspunde - lucru care ar ascunde, de fapt, un plan al liberalilor de a-l debarca pe Nicolae Ciucă de la conducerea PNL prin luna septembrie.

RomaniaTV.net
02 aug. 2023, 20:31
Mihai Tudose avertizează că liberalii vor să-l schimbe pe Nicolae Ciucă de la conducerea PNL: „A început sezonul de vânătoare”

„Fantomele liberale roz cu buline În ultimele zile asistăm la “atacuri” suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor “lideri marcanți” pnl..

Citește și Victor Ciutacu, după măsurile anunţate de premierul Ciolacu:”Nu i-a trecut prin cap nimănui să se revolte că nu se taie nimic de la înarmare”

Ce-i mână pe ei în luptă? Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor!Și nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde € în ultimii trei ani….. Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniștri… și nu președintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor!

Și atunci oare ce i-a apucat?!? Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care niște băieți deștepți din PNL pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Și apoi să-și valorifice experiența recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)…. Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Și între timp să vrei să lași impresia că-ți pasă de țară…….

Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina…( cu moderație la consumul de energie căci ați avut “grijă” și de asta!)”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Citește și George Simion, reacție pe fondul „Ordonanței Austerității”: „Ciolacule, nebunule! Oprește-te! Omori firmele românești!”