Mihai Tudose critică Guvernul PNL: „Au manelizat economia. Soluţiile lor au generat alte probleme mai mari”

Mihai Tudose a criticat Guvernul PNL prin intermediul unei postări pe Facebook. Fostul premier susţine că a fost creat haos în sistemul educaţional, economia a fost manelizată şi soluţiile aduse de aceştia au generat probleme mai mari.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 08:29
Mihai Tudose critică Guvernul PNL: „Au manelizat economia. Soluţiile lor au generat alte probleme mai mari”

Fostul premier susţine că soluţiile aduse de Guvernul PNL au generat probleme mai mari. De asemenea, acesta a amintit că nu a fost găsită nicio cale de a rezolva accesul la internet în toată ţara, nu există un plan pentru achiziţia de tablete pentru elevi şi decizia de a ţine închise bisericile.

Citeşte şi: Mihai Tudose, atac dur la adresa Guvernului: Sunteţi acolo să guvernaţi, nu să vă răţoiţi toată ziua la opoziţie

„De luni de zile tot ,,rezolvă” guvernul pnl (intenționat cu litere mici) sistemul educațional.Evident că ,,soluțiile” lor au generat alte probleme mai mari. Nu au găsit nicio cale de a rezolva accesul la internet în toooate colțurile țării, nu există un plan integrat pentru achiziția de tablete (care cam trebuiau sa fie deja luate și să înceapă distribuirea lor), ca să nu mai vorbim de faptul că nici profesorii nu stau foarte strălucit în acest sens” , susţine acesta.