Mila Kunis a născut a doua oară

Celebra actriţă Mila Kunis a adus pe lume cel de-al doilea copil al său.

RomaniaTV.net
02 dec. 2016, 08:18
Mila Kunis a născut a doua oară

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinţi pentru a doua oară, de data aceasta ai unui băieţel. Cei doi mai au o fetiţă, pe nume Wyatt Isabelle Kutcher. Până în momentul de faţă niciunul dintre ei nu a făcut vreun anunţ.

De curând, conform aceleiaşi surse, actriţa ar fi spus că pe băiat îl va chema Hawkeye.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce actorul s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. Însă relaţia acestora a început mult mai târziu, în 2012, cei doi logodindu-se în februarie 2014. În octombrie 2014, Mila Kunis a născut o fetiţă, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului. Cei doi actori s-au căsătorit pe 4 iulie, de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele „Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas” (2008), „Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine’s Day” (2010) şi „Fără obligaţii/ No Strings Attached” (2011). În 2013, Ashton Kutcher a jucat în „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”, de Joshua Michael Stern, în care a interpretat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, pentru care a fost plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

Milena „Mila” Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul „Anii ’70/ That ’70s Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie „Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” şi „The Book of Eli” -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Lebăda neagră/ Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, în 2010. Popularitatea actriţei a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor „Ted”, „Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful” şi „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”.

Mila Kunis a jucat şi în filmul „The Angriest Man In Brooklyn”, alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, şi în „Dragoste la persoana a treia/ Third Person”, de Paul Higgis.