Miley Cyrus, GEST EXTREM la gala MTV Video Music Awards 2015 FOTO

Gala MTV Video Music Awards 2015 a avut loc în data de 30 august şi a reunit pe scenă nume grele din industria muzicală. Printre câştigători s-a numărat şi Taylor Swif, care a primit mai multe trofee. Cireaşa de pe tort a fost însă, prezentatoarea galei, Miley Cyrus, care a uimit pe toată lumea nu doar cu ţinuta sa, ci şi cu alegerea sa de a fuma de faţă cu toată lumea un joint.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 13:15

Gala MTV Video Music Awards, organizată de postul MTV, decernează premii sub forma unor statuete denumite „Moonman”, care reprezintă cele mai bune realizări din domeniul producţiei de videoclipuri muzicale. În afară de acest prim rol, această gală mai este cunoscută şi pentru seria de momente neaşteptate şi extrem de controversate.

Nici gala de anul acesta nu a făcut excepţie de la regulă şi prezentatoarea galei, cântăreaţa Miley Cyrus, în vârstă de 22 de ani a şocat pe toată luma cu ţinuta sa, extrem de sumară.

Mai mult decât atât, Miley Cyrus a rostit în permanenţă înjurături în timpul anunţurilor sale, şi-a arătat sânii către public, în mod „accidental” şi a interpretat un nou single al său, ale cărui versuri vorbesc despre consumul de marijuana, informează Mediafax.

Ba, mai mult decât atât, atunci când a interpretat noua sa melodie, Miley Cyrus nu doar că şi-a schimbat ţinuta, dar a şi venit cu un joint, pe care l-a fumat până aproape de finalul galei şi cu care s-a şi lăsat fotografiată.

Citeşte şi  MTV Video Music Awards 2015: Cele mai EXCENTRICE ŢINUTE purtate de artiste. Miley Cyrus a venit aproape GOALĂ