Milionarii României şi-au etalat fiţele pe litoralul Mării Negre. Vezi cum s-au răsfăţat cei mai bogaţi români

Cei mai bogaţi oameni din România par că s-au săturat de vacanţele exotice. Poate aşa se explică faptul că Ioan Niculae, Cristian Tânţăreanu, dar şi regina vinurilor, Anca Ivănescu, se distrează zilele acestea pe litoralul românesc.

04 aug. 2014, 06:30
Milionarii României şi-au etalat fiţele pe litoralul Mării Negre. Vezi cum s-au răsfăţat cei mai bogaţi români

Dupa ce a vizitat toată lumea, Cristian Ţânţăreanu a decis să se bălăcească în valurile Mării Negre. Parapazzi Cancan l-au surprins pe omul de afaceri fără nicio tailandeză apetisantă în preajmă, ci doar în compania soţiei.

Şi omul de afaceri Ioan Niculae, desemnat anul trecut cel mai bogat român, cu o avere estimata la 1,7 miliarde de euro, a mers la Mamaia. Când s-a săturat de plimbările pe plajă, Niculae a ieşit pe mare cu o şalupă.

Litoralul românesc a fost ales ca loc de relaxare şi de regina vinurilor. Anca Ivănescu a venit la mare decisă să se bronzeze. Pe plajă a impresionat prin brăţara de diamante de la mână.

Paparazzi Cancan au surprins şi un milionar anonim care a decis să cheltuie cât de mult poate într-un club de fiţe din Mamaia. El a comandat o roabă cu zeci de sticle cu şampanie şi vin, evident – tot ce a fost mai scump din meniu. Un simplu calcul al celor de la Cancan arată că nota de plată ar fi ajuns la 10.000 de euro.

Citeşte şi: Milionarii României divorţează de frica procurorilor. Ioan Niculae şi Dinu Patriciu, despărţiri suspecte VIDEO