Militar de 22 de ani, accidentat mortal în Constanţa. Şoferul a fost reţinut UPDATE

Un militar de doar 22 de ani a murit duminică dimineaţa, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa neregulamentar o stradă din municipiul Constanţa. Şoferul a fugit de la locul accidentului, însă s-a predat la scurt timp anunţă România TV.

RomaniaTV.net
28 oct. 2018, 10:22
Militar de 22 de ani, accidentat mortal în Constanţa. Şoferul a fost reţinut UPDATE

UPDATE: Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, bărbatul care a provocat accidentul mortal duminică dimineaţa a fost reţinut pentru 24 de ore, după mai multe ore de audieri, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. El a fost dus în arestul IPJ Constanţa, iar luni va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică după amiază, bărbatul care a produs accident mortal de pe Şoseaua Mangalia din Constanţa s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier, el fiind audiat de poliţişti. Bărbatul are 32 de ani şi este din Constanţa. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Accidentul în care şi-a pierdut viaţa militarul s-a produs duminică dimineaţa pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, în apropierea intersecţiei cu strada Pandurului.

Potrivit news.ro, un autoturism înmatriculat în Constanţa l-a lovit mortal pe tânărul din Tulcea. Conform primelor cercetări, pietonul ar fi traversat neregulamentar.

După producerea accidentului, conducătorul a părăsit locul faptei, iar poliţiştii îl caută acum.