Mimi Cămătăreasa: Sile a plecat în Germania ca să-mi aducă medicamente VIDEO

Mama lui Sile Cămătaru susţine că acesta a plecat în Germania pentru a-i cumpăra medicamente pentru diabet şi că s-a predat din proprie iniţiativă autorităţilor germane, contrazicând informaţiile autorităţilor române, care au declarat că Sile a fost reţinut la un filtru al poliţiei pe autostrada Frankfurt-Passau.

RomaniaTV.net
13 mai 2012, 07:06
Mimi Cămătăreasa: Sile a plecat în Germania ca să-mi aducă medicamente VIDEO

„Cum îl prindea germanii la un control de rutină? Băiatul când s-a predat m-a sunat cu catuşele la mâini şi mi-a zis că a găsit nişte baieţi poliţişti pe stradă şi s-a predat. La 2 noaptea când l-a luat, când s-a prezentat, el m-a sunat. Dacă el stătea ascuns şi era substras se mai plimba el prin Germania?”, a declarat mama lui Sile Cămătaru, Smaranda Stoica, zisă Mimi Cămătăreasa, pentru România TV.

Mai mult, aceasta a povestit că motivul pentru care a plecat Sile Cămătaru în Germania a fost să îi cumpere medicamente pentru diabet.

„El s-a dus la diferite farmacii. A întrebat aici la unul din ăla cu plante medicinale şi a zis că există o farmacie din Germania pentru boli de diabet. Am picioarele negre. S-a dus băiatul ca să-mi aducă medicamente de acolo. Nu ştia că se dă pronunţarea asta, după ce s-a amânat de trei ori, după ce ne-a judecat 8 ani. Crime dacă făceam…”, a mai declarat Mimi Cămătăreasa.

„Cine a venit acum iar la putere i-a băgat la puşcărie, că nu le-a dat atunci pentru campanie”, mai susţine mama fraţilor Cămătaru.

Vasile Balint, cunoscut sub numele de Sile Cămătaru, a fost prins sâmbătă noapte în Germania, în cadrul unui control de rutină în trafic, în prezent aflându-se în custodia autorităţilor. Despre Nuţu Cămătaru, poliţiştii susţin că au informaţii, însă nu au reuşit să-l găsească încă.

Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, vineri, de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare, judecătorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.