Ministerul de Finanţe îşi face STOCURI de HÂRTIE IGIENICĂ

Ministerul de Finanţe îşi face rezerve de hârtie igienică. Nu de orice fel, însă. Instituţia a specificat foarte clar toate caracteristicile în scrisoarea de intenţie pentru achiziţia celor peste 8000 de role.

RomaniaTV.net
12 ian. 2014, 09:15
Ministerul de Finanţe îşi face STOCURI de HÂRTIE IGIENICĂ

Ministerul de Finanţe pare să se pregătească de o criză a hârtiei. A celei igienice. Cel puţin aşa se poate deduce din comanda de role de hârtie de acest gen pe care a făcut-o.

Cei de la Ministerul de Finanţe sunt foarte stricţi şi pretenţioşi atunci când vine vorba despre hârtia igienică. În scrisoarea de intenţie pentru achiziţionarea a 8.000 de role au dat detalii exacte în ceea ce priveşte calitatea hârtiei igienice, dar şi dimensiunile acesteia.

Citeşte şi Culmea LUXULUI: Cea mai SCUMPĂ hârtie igienică din LUME. Vezi cât costă şi cum arată FOTO

Astfel, Ministerul a solicitat suluri de 145 de metri lungime şi 9,5 centimetri lăţime,iar diametrul cartonului de susţinere, de 8 centimetri. De asmenea, s-a solicitat ca hârtia să fie din celuloză albă, în două straturi.Nu în ultimul rând, în scrisoarea de intenţie se mai specifică faptul că hârtia trebuie să fie perforată, astfel încât să se rupă uşor.

Citeşte şi SITUATIE JENANTĂ ÎN PARLAMENT. Hârtie igienică se împarte cu raţia la toaletă

Firmele care vor să participe la această licitaţie îşi pot depune ofertele până în data de 16 ianuarie.