Miniştrii i-au transmis condoleanţe lui Boc pentru decesul tatălui său

Miniştrii i-au transmis premierului Emil Boc condoleanţe pentru decesul tatălui său, şeful Guvernului mulţumind şi intrând imediat în dezbaterea şedinţei de guvern, pe care a încheiat-o după doar 40 minute.

RomaniaTV.net
27 dec. 2011, 19:52
Miniştrii i-au transmis condoleanţe lui Boc pentru decesul tatălui său

„Au fost scurte condoleanţe transmise premierului, care a mulţumit şi nu a dorit să continue discuţia pe această temă”, au spus surse participante la reuniune, potrivit Mediafax.

Şedinţa de guvern a fost încheiată după aproximativ 40 minute de la începere, premierul Emil Boc urmând ca să plece cu un avion spre Cluj-Napoca.

Tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a decedat, marţi seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, luni, că starea lui Ioan Boc, care a suferit un accident vascular cerebral şi a fost spitalizat, era stabilă.

Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

În noiembrie, Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.