Ministrul Apărarii din Israel, avertisment fără precedent. „O să vă spun cel mai mare secret despre coronavirus” VIDEO

Israel are în prezent aproape o mie de cazuri de coronavirus şi un singur deces. Naftali Bennett, ministrul Apărării, susţine că primordial în lupta contra răspândirii Covid-19 este izolarea populației bătrâne.

23 mart. 2020, 05:53
Ministrul Apărarii din Israel, avertisment fără precedent. „O să vă spun cel mai mare secret despre coronavirus” VIDEO

Naftali Bennett, ministrul Apararii din Israel, a avut un mesaj pentru toata populatia, insistand asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia oamenii in lupta cu virusul mortal.

Primul deces din Israel din cauza coronavirus, a fost un supravieţuitor al Holocaustului

„Vreau sa impartasesc cu voi cel mai mare secret despre coronavirus. Cel mai important lucru, mai important decat distantarea sociala, mai important decat testarea, mai important decat orice, este sa separam oamenii batrani de cei tineri.

Cea mai letala combinatie este atunci cand bunica isi imbratiseaza nepotul. De ce? Pentru ca acesta este un virus unic, in sensul ca este mult mai letal pentru batrani decat pentru cei tineri. In multe tari unde au murit multi oameni, nu exista niciun tanar printre ei.

In schimb, la batrani, unul din cinci sau unul din 7 care contacteaza virusul, moare. Deci ce avem de facut in urmatoarea perioada, sa avem grija de bunica si bunicul, insa de la distanta mare”, a declarat Naftali Bennett.

Oficialul israelian este de părere că, în următoarele luni, restul populației va putea să contacteze virusul, iar majoritatea celor infectați nu vor manifesta niciun simptom. Treptat, majoritatea populației ar dezvolta imunitate la virus, punând capăt epidemiei.