Ministrul Dezvoltării, noi amănunte halucinante despre casa de 900 metri pătraţi. „Nici nu are aşa multe dormitoare”

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a făcut noi declarații revoltătoare despre celebra casă de 910 metri pătrați. Ion Ștefan susține că locuința nici nu are ”atât de multe dormitoare” și că nu e atât de mare precum s-a spus.

30 ian. 2020, 17:37
Ministrul Dezvoltării, noi amănunte halucinante despre casa de 900 metri pătraţi. „Nici nu are aşa multe dormitoare”

Ministrul Ion Ştefan a acordat un interviu pentru evz.ro, în care recunoaște că el este de vină pentru scandalul cu suprafața casei sale din Focșani, în care locuiește. Chiar el a semnat, în declarația de avere, că vila are 910 mp.

Nu, nu, nu. Nu e adevărat. Casa, și spre surprinderea mea, nu a fost niciodată prezentată în imagini. E foarte simplu să intrați pe Google, Predeal numărul 11, și vedeți despre ce este vorba. E simplu ca bună ziua. Este o casă mare, dar nu e de 910 metri pătrați„, spune demnitarul.

Întrebat câte încăperi are casa, ministrul Ion Ştefan a răspuns: „Chiar are puține, chiar foarte puține. Dacă stau bine și le număr așa..nu am decât trei dormitoare.. Și am patru co… am trei copii și am trei dormitoare. Deci nu e cine știe ce…„.

Citeşte şi Liftiera concediată de Violeta Alexandru, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „M-au sunat şi mi-au spus să plec”

„Da, într-adevăr scrie 910 metri pătrați, s-a mers 910 și asta e situația. Mi-am asumat-o. Dar erau 910 mp, terenul, nu casa. Și, de aici…întreg tam-tam-ul. Și interviul cu grinda a fost luat acum doi ani și ceva. Eram undeva pe la Piatra Neamț, cu mașina, în vizită, și am primit un telefon. Eu răspund la toate telefoanele, nu am datorii la bănci, nu am credite și, ca atare, nu am pentru ce să mă ascund. Am răspuns. Ăla, domle, casa. Da, domle. Și într-adevăr exact, și acum repet, într-adevăr casa este mult prea mare pentru un tânăr așa cum eram eu atunci în anii 2000 când am construit-o”, a mai povestit Ion Ștefan.