Liftiera concediată de Violeta Alexandru, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „M-au sunat şi mi-au spus să plec”

Liftiera dată afară de Ministrul muncii a decis să vorbeasă! Femeia, în vârstă de 57 de ani, a povestit cum a rămas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru.    

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 15:27
Liftiera concediată de Violeta Alexandru, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „M-au sunat şi mi-au spus să plec”

Femeia nu era angajata Ministrului Muncii, ci a firmei care se ocupă de mentenanţă liftului. Aceasta a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a fost aruncată în stradă de către ministrul muncii, cu trei ani înainte de ieşi la pensie.

Citeşte şi: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ar fi concediat liftiera de la Minister: „Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift…””

”Nu mi s-a adresat direct mie, le-a spus șefilor mei de acolo și șefii mei m-au sunat și mi-au spus să plec acasă pentru că doamna ministru nu mai are nevoie de mine. Pur și simplu, mi-am luat bagajul și am plecat acasă. Așa, fără să îmi iau la revedere de la cineva, că pur și simplu nu puteam. Am plecat așa, ca un hoț!”, a spus femeia dată afară de Violeta Alexandru.

Citeşte şi: Liftiera concediată de Violeta Alexandru s-a întors la muncă. Serviciile femeii sunt necesare

 Liftiera s-a întors la muncă la doar trei zile din momentul în care a fost dată afară deoarece liftul este unul vechi şi nu poate funcţiona fără o persoană instruită în acest sens.

“Tradiția conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019.” , a postat ministrul Muncii pe Facebook.