Ministrul Educaţiei reacţionează după mesajele lui Cumpănaşu de pe Tik Tok: Factor perturbator care induce dezechilibre majore

Ministrul Educaţiei reacţionează după mesajele lui Alexandru Cumpănaşu de pe Tik Tok. Sorin Cîmpeanu spune că astfel de factori perturbatori induc dezechilibre majore în sistemul de educaţie. Ministrul îndeamnă la solidaritate între elevi, părinţi şi profesori.

05 ian. 2021, 10:32
Ministrul Educaţiei reacţionează după mesajele lui Cumpănaşu de pe Tik Tok: Factor perturbator care induce dezechilibre majore

Ministrul Educaţiei reacţionează după mesajele lui Cumpănaşu de pe Tik Tok. „Este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educaţie foarte greu încercat, cu probleme cronice”, spune ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei, apel către părinţi şi profesori după clipurile lui Cumpănaşu de pe Tik Tok

Referitor la activitatea lui Alexandru Cumpănaşu de pe Tik Tok, Sorin Cîmpeanu spune că în educaţie sunt probleme multiple şi foarte serioase, iar subiectul discutat este o problemă importantă.

„este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educaţie foarte greu încercat, cu probleme cronice. Este nevoie mai mult ca oricând de solidaritate între elevi, părinţi şi profesori şi intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore de care nu avem nevoie”, a spus ministrul la digi24. 

Citeşte şi CTP despre clipurile lui Cumpănaşu de pe TikTok. „E un prădător media. Exploatează cu cinism slăbiciunile”

Ministrul Educaţiei a adăugat că acum câţiva de ani jumătate de ţară avea o relaţie „normală pe acest subiect”, dar între timp această normalitate a dispărut cu totul.

„Mă delimitez clar de această abordare şi îndemn la solidaritate, la înţelegere pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat”, a mai precizat ministrul.

Reamintim că Poliţia Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănaşu pe TikTok, conform unor surse din anchetă.

Verificările se fac pentru a vedea dacă este sau nu cazul de o anchetă deschisă, au spus sursele citate.

Contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, este urmărit de sute de mii de elevi din România. Pe contul de TikTok profesorii sunt arătaţi cu degetul şi prezentaţi ca adversari ai elevilor.

Mai multe persoane au sesizat că postările şi interacţiunea lui Cumpănaşu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.