Ministrul Liviu Pop l-a felicitat pe DD pentru câştigarea licitaţiei de la Oltchim

Liviu Pop s-a întâlnit cu Dan Diaconescu pe aeroportul din Viena şi l-a felicitat pentru câştigarea licitaţiei. Deşi nu l-a întrebat dacă are cele 45 de milioane de euro, Pop i-a cerut lui Diaconescu să ducă privatizarea la capăt cât mai repede. Dezvăluirea a fost făcută de ministrul pentru Dialog Social în exclusivitate la România TV.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 11:55
Ministrul Liviu Pop l-a felicitat pe DD pentru câştigarea licitaţiei de la Oltchim

Dan Diaconescu s-a întors miercuri în România, de la Viena, cu acelaşi avion cu care a călătorit şi ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop. Informaţia a fost confirmată chiar de ministru, la România TV, acesta oferind şi detalii ale discuţiilor celor doi.

L-am felicitat pentru faptul că a câştigat licitaţia şi l-am rugat să finalizeze foarte repede contractul, pentru că e în folosul angajaţilor Oltchim. Ştia despre protestul din stradă, de astăzi, al angajaţilor. Mi-a spus că are câteva semne de întrebare legate de contractul cu Hidroelectrica şi de datoriile catre AVAS, care se pot întoarce împotriva combinatului. Acestea erau cele două temeri ale sale.

Nu l-am întrebat dacă are banii, l-am rugat să finalizeze cât mai repede contractul, pentru a nu se întinde în principal tensiunea socială din zona Oltchim„, a spus Liviu Pop.