Minodora trece prin clipe cumplite chiar înainte de Paşti: „E internată în spital de 18 zile. A fost grav, apoi a scăpat, acum e iar grav”

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Minodora, trece prin clipe grele chiar înainte de Paşti, mama sa fiind internată în spital în stare gravă.

23 apr. 2022, 14:44
Minodora trece prin clipe cumplite chiar înainte de Paşti: „E internată în spital de 18 zile. A fost grav, apoi a scăpat, acum e iar grav”

Minodora a mărturisit că mama ei este internată în spital de 18 zile, cântăreața dezvăluind că recuperarea acesteia este destul de grea și necesită timp. Vedeta stă alături de sora ei cât mai aproape de mama lor și așteaptă să se trateze, în Timișoara.

„Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm. Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm”, a declarat Minodora, pentru Playtech.ro.

Deşi nu trece prin cele mai frumoase momente din viața ei, Minodora nu și-a anulat spectacolul pe care îl are mâine și își continuă activitatea, chiar dacă nu se poate gândi la altceva decât la starea de sănătate a mamei sale.

Citeşte şi: Oana Roman, gest rușinos pe stradă! Vedeta îi critică pe alții, dar ea face fix la fel

„Nu văd nimic altceva în fața ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am însă mâine unul, nu l-am anulat și va trebi să merg să cânt, deși sunt într-o stare nu prea grozavă”, a adăugat artista.

Îndrăgita artistă îi este alături mamei sale în fiecare zi și speră că aceasta se va recupera cât mai repede cu putință. Minodora are o relație foarte apropiată cu femeia care i-a dat viață și are grijă să fie lângă ea în aceste clipe grele.

Citeşte şi: Giovanni Becali s-a îmbogăţit ca să-i facă în ambiţie tatălui lui Gigi: „Când o să mă întorc, o să vă dărâm coşmeliile, iar maşina mea nu o să încapă pe porţi”