Minune la Cluj. O icoană a lui Iisus Hristos „lacrimează” de şase zile

O icoană a Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului” din cartierul clujean Zorilor lăcrimează neîntrerupt din data de 2 decembrie.

08 dec. 2021, 08:48
Minune la Cluj. O icoană a lui Iisus Hristos „lacrimează” de şase zile

O icoană a lui Iisus Hristos de la Biserica cu Hramul „Învierea Domnului” din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca a început să lăcrimeze de câteva zile. Credincioșii cred că este o minune și un semn venit din partea Mântuitorului.

Femeile care se ocupă de curățenia din biserică ar fi observat prima dată că icoana a început să lăcrimeze.
Calendar ortodox 8 decembrie 2021. Sfântul Cuvios Patapie, vindecător de cancer și alte suferinţe trupeşti

După răspândirea veștii, credincioșii au început să vină în număr tot mai mare pentru a vedea cu ochii lor minunea care se petrece la o icoană a lui Iisus Hristos.

Preotul paroh spune pentru sursa citată că urma de lacrimi a apărut acum cinci zile şi de atunci s-a tot extins pe icoană, aceasta fiind o fotografie imprimată pe pânză.

Părintele Nicolae Dura a declarat pentru Cluj24 că icoana a început să lăcrimeze în data de 2 decembrie. După slujba de dimineață, doamnele care răspund de curățenie au observat fenomenul.

Citește și: Fenomen miraculos după incendiul care a mistuit o biserică din Suceava. Cum au rămas două incoane INTACTE după ce focul a lăsat doar scrum în jur: Iată cum Dumnezeu ne uimeşte de fiecare dată – FOTO

„A doua zi m-am gândit că locul icoanei pentru ceea ce s-a întâmplat este în altar. Am venit, am luat icoana, am dus-o. Am verificat-o pe partea cealaltă cu ocazia aceasta şi este perfect uscată”, a declarat preotul paroh, Nicolae Dură.

„Icoana a fost așezată la loc iar în următoarele câteva minute, până au luat candela ca să o pună înapoi, au observat că din ochiul stâng al Mântuitorului, de la pleopa de jos, a coborât o dâră sub formă de lacrimă până la vârful nasului Mântuitorului”, a spus părintele Dura.

Minune într-o biserică din Gorj. Icoana Maicii Domnului a început să lăcrimeze

Semn divin a apărut recent şi într-o biserică veche de aproximativ 270 de ani, din Gorj. Credincioșii prezenți, în lăcașul de cult au descoperit uluiți cum din ochii Fecioarei Maria dintr-o icoană au început să lăcrimeze.

„Nu mi-a fost dat vreodată să văd aşa ceva. Biserica a fost deschisă astăzi toată ziua, pentru că credincioşii au venit de peste tot deoarece au vrut să vadă icoana plângând. Cred că 1.000 de credincioşi au trecut doar astăzi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici şi în zilele următoare pentru credincioşii care vor să se roage la Dumnezeu şi să vadă minunea“, a declarat preotul Puiu Popescu.

Biserica tuturor Sfinților este monument istoric construit în anul 1749, în stil Brâncovenesc.


loading...