Mioara Velicu încă primește semne de la soțul ei care a decedat cu 11 ani în urmă. „Trebuie să dai de pomană, așa este la noi”

Interpreta de muzică populară, Mioara Velicu, încă găsește căi de comunicare cu soțul ei, cu toate că acesta a decedat în urmă cu 11 ani. Ei comunică prin intermediul viselor, iar artista dă de pomană de fiecare dată când îl visează, conform tradițiilor din Moldova.

02 mart. 2023, 18:45
Mioara Velicu încă primește semne de la soțul ei care a decedat cu 11 ani în urmă. „Trebuie să dai de pomană, așa este la noi”

Cu toate că au trecut 11 ani de când soțul ei, Nicolae Martinescu, a decedat, Mioara Velicu încâ primește semne și mesaje de la acesta. Interpreta de muzică populară a povestit pentru Antena Stars că adesea îl visează pe soțul ei. Cel mai Recent aceasta a visat că Nicolae Martinescu îi cerea o felie de pepene, motiv pentru care a împărțit pepene la pomana pe care a făcut-o pentru acesta, respectând tradiția din Moldova. Aceasta a subliniat că este foarte important să faci o pomană atunci când visezi pe cineva care nu mai este printre noi.

Citește și: Ce pensie are Mioara Velicu după 60 de ani de muzică: „În pandemie, am luat bani din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat”

„Atunci când visezi pe cineva trebuie să dai de pomană, așa este la noi, în Moldova. Poate vrea ceva. Dau ce îi place cel mai mult de pomană. Faptul că visezi pe cineva, îți este dor, ori îi este lui dor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că de mine are cine să aibă grijă, așa cum am și eu grijă de cei plecați dintre noi și păstrez obiceiurile și tradițiile din Moldova. Am învățat-o și pe fata mea să facă la fel când eu nu voi mai fi. Eu am făcut cât sunt în viață.”, a explicat Mioara Velicu.

Mioara Velicu dă de pomană de fiecare dată

Interpreta de muzică populară, Mioara Velicu, a dezvăluit că și-ar dori să poată să comunice mai des cu soțul ei prin intermediul viselor, în special pentru că și-ar dori să știe dacă acesta este bine sau dacă are nevoie de ceva.

„Mi-aș fi dorit ca bărbatul meu să spună ce trebuie să îi mai dau, ce trebuie să mai fac, să îmi spună dacă este supărat, mi-aș fi dorit”, a declarat aceasta.

Totuși, interpreta de muzică populară este convinsă de faptul că semnele pe care le primește din când în când sunt dovada faptului că acesta este mereu lângă ea și că are grijă de ea în fiecare clipă. Mioara Velicu își doreșre să continue obiceiul de a da de pomană atunci când visează pe cineva. Aceasta consideră că este un semn de respect și de recunoștință față de tradițiile și obiceiurile din Moldova.

Citește și: Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci: „Le-am zis să mă ducă la azil, nu vreau să fiu povara lor”