Mipela, băutura care face minuni pentru sănătate. Ajută digestia, rezolvă afecţiunile hepatice şi insuficienţa tiroidiană. Cum se prepară

Mipela este băutura care face minuni pentru sănătate. Ajută digestia şi rezolvă afecţiunile hepatice. De asemenea, este recomandată celor care suferă de insuficienţa tiroidiană sau ovariană.

18 feb. 2022, 10:12
Mipela, băutura care face minuni pentru sănătate. Ajută digestia, rezolvă afecţiunile hepatice şi insuficienţa tiroidiană. Cum se prepară

Mipela, băutura care face minuni pentru sănătate. Se prepară foarte uşor, iar ingredientul de bază este mierea de albine.

Mipela, băutura care face minuni pentru sănătate

Această băutură creşte pofta de mâncare, ajută digestia şi rezolvă diferite tulburări hepatice colecistice. De asemenea, este recomandată persoanelor care suferă de insuficienta tiroidiana sau ovariana. Atenţie, cei care suferă de hipertiroidă trebuie să consulte un medic înainte de a consuma această băutură.

Citeşte şi Ceapa coaptă reduce colesterolul, este benefică în tratarea problemelor de coagulare a sângelui şi grăbeşte refacerea organismului după un infarct sau după AVC

Mipela mai este recomandată şi persoanelor care suferă de oboseală, potrivit secretele.com.

Nu este recomandată persoanelor care suferă de diabet, obezitate sau care au diverse alergii.

Ingrediente

Iată care sunt ingredientele necesare pentru prepararea băuturii: două linguri de miere de albine, o linguriţă de suc de lămâie şi 100-150 de ml de infuzie de pelin.

Mod de preparare: 

Puneţi apa la fiert într-un ibric de 200-250 ml. În momentul în care apa începe să clocotească, se ia ibricul de pe foc şi se adaugă o lingură de pelin, după care se acoperă şi se lasă să se răcească.

După ce s-a răcit, se scoate pelinul, se stoare bine, iar zeamă se strecoară şi se pune într-un pahar. Adăugăm cele două linguriţe de miere de albine, sucul de lămâie şi se amestecă.

Se bea 100-150 de ml ăn timpul meselor principale sau înaintea lor. Această băutură se poate păstra până la 6 ore la temperatur camerei sau o săptămână în frigider.

Este recomandat să se consume cât mai proaspătă.

Citeşte şi Bautura cu care trebuie să începi ziua: curăţă colonul, scade tensiunea, reduce colesterolul