Mirabela Dauer dezvăluie cea mai mare suferinţă a ei: „Îmi e greu tot timpul, dar nu îmi place să mă plâng. Ce e prostia asta, să-i încarci pe alţii cu problemele tale?”

Mirabela Dauer este, fără doar şi poate, una dintre reprezentantele de seamă ale generaţiei de aur a artiştilor. A încântat generaţii întregi cu melodiile ei, deşi, nu de puţine ori, era sfâşiată de dureri fizice sau sufleteşti. "Nu îmi place să mă plâng", spune îndrăgita artistă, care nu concepe să pună pe umerii oamenilor problemele ei.

27 feb. 2023, 14:31
Mirabela Dauer dezvăluie cea mai mare suferinţă a ei: „Îmi e greu tot timpul, dar nu îmi place să mă plâng. Ce e prostia asta, să-i încarci pe alţii cu problemele tale?”

Mirabela Dauer spune că a trecut peste toate cu ajutorul lui Dumnezeu. Nu şi-a pierdut credinţa, în pofida loviturilor pe care viaţa i le-a dat. Fiul ei a renegat-o toată viaţa şi nu are speranţe că lucrurile se vor schimba, a fost diagnosticată cu cancer renal, moment în care mulţi dintre cei pe care i-a considerat prieteni au părăsit-o, iar recent a aflat că are diabet.

Mirabela Dauer dezvăluie cea mai mare suferinţă a ei

Iar acestea sunt foarte puţine dintre problemele care au apăsat pe umerii artistei de-a lungul vieţii.

Eu sunt un om fericit, totul mă face fericită. În primul rând, viaţa mă face fericită. Eu iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac, cât o vrea Dumnezeu. Sunt un om bucuros că mă trezesc dimineața, că aud păsărelele, că am prieteni, eu mă bucur. De ce să fii trist? Nu irosești viața dacă eşti trist? Viaţa ţi-e dată să fii fericit

[…] Mie îmi e greu tot timpul. Sunt un om singur, nu e ușor, dar nu mă plâng. Nu îmi place să mă plâng. Ce e prostia asta, să înarc lumea cu lucruri pe care le am eu? Nu! Lumea trebuie să mă știe că sunt bine, că sunt fericită și că sunt un om normal ca și ei„, a spus artista la emisiunea News Magazine, moderată de  Mihaela Bîrzilă.

Citeste si Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie primește lunar. „Îi mulțumesc lui Victor Ponta dimineața, la prânz și seara!”

Mirabela Dauer nu vorbește deloc cu băiatul ei: „Nu aș vrea să mă caute”

Mirabela Dauer a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas însă în grija tatălui său, după divorț. Înainte de divorț, artista a trecut prin clipe cumplite. Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și chiar a amenințat-o cu moartea. Viața ei s-a schimbat însă radical atunci când soțul i-a luat copilul. Traian Popovici a susținut la divorț că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că băiatul lor, în vârstă de doar 2 ani la acea vreme, a ajuns în grija tatălui.

În emisiunea de la Antena 3, ea a avut și un mesaj scurt pentru băiatul ei, cu care nu mai vorbește deloc. „Să fie sănătos. Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Am mulți copii în jurul meu„, a mai spus Mirabela Dauer în emisiunea sus-amintită.

Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer

În 2018, artista a aflat că are cancer. Şi ca şi cum nu ar fi fost suficient, Mirabela a fost părăsită de „prietenii” care nu mai puteau profita de statutul ei.

M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă„, a dezvăluit Mirabela Dauer, în urmă cu ceva timp, la podcastul găzduit de Horia Brenciu.

În 2018, artista a descoperit că are o tumoare la rinichi, care, din păcate se extinsese și la vezica urinară. După operația suferită, fiecare zi a fost o luptă pentru viață.

Intervenția salvatoare a durat aproximativ șapte ore, timp în care echipa de medici i-a extirpat atunci 52 de ganglioni

Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică”, și-a amintit Mirabela.