Mircea Badea, atac dur la adresa lui Dan Negru. „Să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc!”

În cadrul emisiunii "În gura presei" de pe Antena 3, Mircea Badea a adresat critici dure lui Dan Negru pentru un filmuleț postat de acesta din urmă pe pagina sa de Facebook.

12 mart. 2024, 18:27
Mircea Badea, atac dur la adresa lui Dan Negru. „Să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc!”
Mircea Badea, atac dur la adresa lui Dan Negru. "Să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc!"

Mircea Badea, atac dur la adresa lui Dan Negru. Realizatorul TV de la Antena 3 acuză că media din România preia orice intervenție a lui Dan Negru fără a analiza conținutul în profunzime.

„Eu am că văzut așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat care se potrivește ca nuca-n gard ca să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred. Ok! Mi-a trimis și mie cineva un filmuleț făcut de Dan Negru. E pe Youtube. A fost Dan Negru în Dublin, capitala Irlandei. Ne spune de vreo patru ori asta că poate nu am înțeles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta! Filmulețul durează trei minute și ceva. E un supliciu. Pentru o minimă circumvoluțiune, filmul e un supliciu. Ne minunăm puțin de această mare conștiință națională și valoare intelectualo-culturală a țărișoarei și anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a ieșit la atac! Ce părere are despre divele din showbiz: „Vă dau clasă din orice poziție”

Filmulețul discutat prezenta o biserică din Dublin transformată în restaurant.  Mircea Badea nu a fost impresionat de acest videoclip pe care l-a criticat în cadrul emisiunii „În gura presei”, fiind vizibil deranjat de accentul lui Dan Negru și de faptul că acesta a repetat anumite informații.

Ulterior, a început să îl imite pe Dan Negru. „Biserica asta transformată în restaurant e în Dublin, în centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserică veche, 1700. Uite orga! Transformată în restaurant. O biserică transformată în restaurant. Restaurant, ornament, armament, kent, te-am închis. Fazan. Restaurant. Poate că și eu mă transform în restaurant. Ia uitați-vă! Mese, mâncare, biserica asta transformată în restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul și creierul meu cred că e un restaurant. Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformată în restaurant? Vai de capul nostru! Nu există așa ceva pe planeta Pământ”, a mai spus Mircea Badea.

Citeşte şi: Oana Ciocan, atacată de Faimoşi din cauza relaţiei cu Jador. „Nu sunteţi familia mea, nu mă cunoaşteţi suficient”