Mircea Badea o face praf pe Clotilde Armand: „Sectorul 1 al Capitalei este cel mai urât şi cel mai prost sector al Bucureştiului”

Mircea Badea a criticat-o dur pe Clotilde Armand pentru felul în care arată sectorul pe care îl conduce.

03 mai 2022, 23:43
Mircea Badea o face praf pe Clotilde Armand: „Sectorul 1 al Capitalei este cel mai urât şi cel mai prost sector al Bucureştiului”

Mircea Badea o face praf pe Clotilde Armand. Prezentatorul tv este de părere că sectorul 1 al Capitalei este cel mai urât şi cel mai prost sector din Bucureşti.

Mircea Badea: Diferenţa dintre IOR şi Herăstrău este diferenţa dintre un Rolls Royce şi un Matiz

Prezentatorul tv a făcut o analiză rapidă a parcurilor din Capitală. Acesta susţine că sunt parcuri care arată bine, însă cele care ţin de Primăria Capitalei şi de Primăria Sectorului 1 sunt „praf”.

Citeşte şi Mircea Badea, urmărit cu girofarurile de Poliție în Bucureşti. Dialog halucinant între agenţi şi prezentatorul TV

„În general, parcurile din Capitală sunt praf. Alea care ţin de Primăria Generală sunt praf, praf. Parcul Tineretului, de exemplu, partea care ţine de sectorul 4, e bine.

Herăstrău ţine de Primăria Sectorului 1, e praf, praf. Diferenţa dintre IOR şi Herăstrău este diferenţa dintre un Rolls Royce şi un Matiz. Cam asta e diferenţa dintre parcul IOR şi parcul Herăstrău. Pe verificate. Deci nu chiar toate parcurile sunt distruse.

Bine, Sectorul 1 al Capitalei este cel mai urât şi cel mai prost sector al Bucureştiului”, a spus Badea la emisiunea pe care o prezintă.

Citeşte şi Mircea Badea vrea să plece din România. „N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă!”

Reamintim că în toamna anului trecut,  Clotilde Armand voia ca parcurile Herăstrău şi Cişmigiu să treacă în administrarea Primăriei Sectorului 1. Nicuşor Dan a anunţat imediat, printr-un comunicat de presă, că nu este de acord cu această idee.

„Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, a declarat primarul general Nicuşor, conform unui comunicat PMB.