Mircea Badea, REACŢIE DEPLASATĂ după semifinala Fed Cup. „Să vă răspund la întrebarea perfect cretină de ce a pierdut România”

Mircea Badea, moderatorul emisiunii "În Gura Presei" de la Antena 3, a vorbit despre duelul Franța - România 3-2, din semifinalele Fed Cup.

24 apr. 2019, 07:00
Mircea Badea, REACŢIE DEPLASATĂ după semifinala Fed Cup. „Să vă răspund la întrebarea perfect cretină de ce a pierdut România”

Mircea Badea s-a arătat indignat de faptul că meciul desfășurat week-end-ul trecut beneficiază în continuare de o atenție mare din partea media, la mai bine de 48 ore după încheierea lui.

FRANŢA – ROMÂNIA 3-2 în semifinalele FED CUP. „Tricolorele” au ratat dramatic MAREA FINALĂ

Realizatorul TV consideră că deznodământul confruntării din Fed Cup era unul previzibil, adăugând că nu-i înțelege pe cei care sperau că România va reuși să obțină calificarea în finală.

Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic, GEST SUPERB la adresa românilor după victoria din Fed Cup

„Eu nu sunt pasionat, pe mine nu m-a interesat. Am văzut niște secvențe oribile, am văzut pe un Emil Boc foarte mic, cu o tobă mare, sprijinită pe o burtă și mai mare. N-am putut să mă uit. Pe bune, unii se întreabă zile la rând de ce a pierdut România semifinala cu Franța? Zici că a jucat România la fotbal cu Insulele Feroe și se întreabă oamenii de ce a învins Insulele Feroe pe România. Pe bune? Răspunsul la întrebarea pefect cretină „De ce România a pierdut cu Franța? e pentru că România a jucat cu Franța! Dacă România ar fi jucat în semifinala Campionatului Mondial de Fotbal cu Germania, s-ar mai fi întrebat unii zile la rând de ce a pierdut România cu Germania? Poate pentru că România a jucat cu Germania, nu?”, a spus Mircea Badea.