Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV după declaraţia ŞOCANTĂ despre familia copilului ucis de maidanezi

Mircea Solcanu părăseşte echipa ACASA TV, scrie paginademedia.ro. Conducerea Acasă TV, unde Mircea Solcanu lucra ca prezentator, își exprimă oficial scuzele pentru situația creată după mesajul postat pe o reţea de socializare de către acesta.

RomaniaTV.net
04 feb. 2014, 17:46
Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV după declaraţia ŞOCANTĂ despre familia copilului ucis de maidanezi

Mircea Solcanu, AFARĂ de la Acasă TV.

„Regretăm situatia care implica familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferintele personale si pe problemele lui de sanatate. Mircea Solcanu a decis sa renunte la postul sau in cadrul echipei ACASA TV cu speranta ca gestul lui va dovedi cat de mult regreta cele intamplate”, se arată într-un mesaj al conducerii postului Acasă TV.

Marțea trecută, Mircea Solcanu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa familiei Anghel, care și-a pierdut unul dintre copii după ce acesta a fost ucis de maidanezi.

Citeşte şi: TERIFIANT! Solcanu, către familia copilului sfâşiat de maidanezi:”Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil”

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi”, spunea Solcanu într-un mesaj pe Facebook.

Mesajul a dispărut odată cu pagina de Facebook a lui Solcanu. Declarațiile lui Solcanu au născut controverse atât pe rețeaua de socializare, cât și în presă.