MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Ce s-a întâmplat de Paşte în casă

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: În Săptamâna Mare mai mulţi concurenţi au mers în vizită la părinţii iubitelor din competiţie pentru a primi binecuvantarea din partea acestora. Printre aceştia s-au numărat şi: Marian, Dănuţ, Andrei şi Cristian.

RomaniaTV.net
14 apr. 2015, 13:02
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Ce s-a întâmplat de Paşte în casă

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Regulile şi tradiţiile din casa „Mireasă pentru fiul meu” sunt stricte şi puţin diferite, decât cele din afara competiţiei. Mai exact, înainte de fiecare sărbătoare mare, iubiţii fetelor din competiţia „Mireasă pentru fiul meu” trebuie să meargă în vizită la părinţii fetelor pentru a le cere binecuvântarea şi acceptul relaţiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Momente incredibile în casă

Cum în momentul de faţă sunt doar patru cupluri în casă, Marian, Dănuţ, Andrei şi Cristian şi-au făcut curaj şi au pornit încrezători spre viitorii scocri. Din păcate, Cristian a avut cele mai mari emoţii, fiindcă datorită relaţiei tensionate dintre el şi mama lui Elly, acesta a crezut că totul se va terminat într-un mod nu tocmai plăcut, informează Hotweek.ro.

Deşi nu l-a invitat pe Cristian în curte, mama lui Elly a discutat cu acesta ca şi cum totul fusese numai lapte şi miere până în acel moment. Fiindcă Cristian i-a promis că nu va mai repeta greşelile din trecut, doamna Andreea l-a „binecuvantat”, însă a rostit vorbele cu privirea fixată în pământ, după care a mutat-o undeva în depărtaree siguranţă în privinţa celor promise.

Mai mult decât atât, mama lui Elly a ţinut să îi mai spună lui Cristian că dacă ea îl va putea ierta vreodată, soţul său, tatăl lui Elly nu are o opinie bună despre el, fapt ce îi îngreunează situaţia.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Cristi şi mama lui Elly şi-au spus VORBE GRELE la CONFRUNTAREA de după FUGĂ