Mireasă pentru fiul meu: Radu, fostul iubit al Andradei, a dezvăluit ce fel de femei îi plac

Radu, fostul iubit al Andradei din noul sezon "Mireasă pentru fiul meu", a făcut dezvăluiri senzaţionale despre relaţia pe care a avut-o cu Andrada, dar şi despre femeia visurilor sale, pe care din păcate nu are timp să o întâlnească.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 13:58
Mireasă pentru fiul meu: Radu, fostul iubit al Andradei, a dezvăluit ce fel de femei îi plac

Invitat în platoul unei emisiuni marca Antena Stars, Radu, fostul iubit al Andradei, a mărturisit că de trei săptămâni s-a mutat în Capitală, fiind hotărât să ajungă la inimile doamnelor şi domnişoarelor.

Mai mult decât atât, Radu a mai declarat că femeile care îl atrag sunt cele cu vârsta cuprinsă între 38 şi 40 de ani, şi asta datorită mentalităţii pe care o au. De asemenea, Radu a mai spus că relaţia sa cu Andrada a fost o greşeală, motivul despărţirii fiind nepotrivirea de caracter.

Mireasă pentru fiul meu: Andrei şi Cristina s-au DESPĂRŢIT? Şi-au ANULAT NUNTA…

„Vreau să merg mai departe cu cariera mea. Vreau să-mi cresc popularitatea. Nu i-am frânt inima. Cum am fost în casă, aşa sunt şi afară. Nu am să mă împac cu Andrada. A fost nepotrivire de caracter. Orice despărţire mi-a prins bine. De 3 săptămâni, m-am mutat în Capitală. Sunt o grămadă de fete frumoase, dar nu am timp să mă întâlnesc cu toate. Nu mă gândesc la o femeie.

Din moment ce ai carieră, ai totul! Dacă sunt într-o relaţie serioasă, dacă simt, pot face cadouri. Cum spunea şi Mirela, sunt un oportunist. Îmi plac femeile mai în vârstă, mai „coapte” pentru că ai ce discuta cu ele. Vârsta maximă 38-40 de ani”, a declarat Radu, informează SpyNews.ro.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Căsătorie neaşteptată, detaliul care i-a dat de gol pe miri