Mirela Retegan, infectată cu Covid a doua oară, deşi este vaccinată: „Lui Covidel nu-i pasă”

Mirela Retegan s-a infectat pentru a doua oară cu coronavirus, în ciuda faptului că este şi vaccinată.

05 nov. 2021, 09:06
Mirela Retegan, infectată cu Covid a doua oară, deşi este vaccinată: „Lui Covidel nu-i pasă”

Mirela Retegan a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook. Fondatoarea „Gaşca Zurli” a spus că s-a izolat şi că are simptome uşoare.

„Oglindă, oglinjoară, cine a făcut Covid a doua oară?

Și oglinda raspunde:

Sănătoasă ești Crăiasă,

Ca Ziua luminoasă,

Dar lui Covidel nu-i pasă.

Așa am apărut in seara asta , in direct la emisiunea moderată de Ruxandra Rusan. Din motive de Covid sunt izolată de ceva vreme și abia am așteptat un motiv să mă urc pe tocuri și să îmbrac rochia asta superbă, pe care o țin in dulap de câteva luni.

Mi-am făcut singură bucle, m am și machiat la un moment dat si m-am bucurat de compania Ruxandrei. Am ras , am povestit, tare fain a fost . In privința covidului, 2 zile mi-a curs nasul și cam atât. Nu am febra , nu tușesc, nu mi am pierdut gustul si mirosul ai nici simtul umorului. Abia aștept sa pot sa mi reiau treaba( in câteva zile) si , din punctul meu de vedere, statul acasă zile in șir, mi se pare mult mai greu decât călătoritul in fiecare zi .

Să aveți sănătate si sa vă inventați bucurii, in fiecare Zi. Sunt vaccinata. Forma a fost mai usoara decât orice răceala am avut vreodată. 2 zile mi-a curs nasul. Atât”, a scris Mirela Retegan pe Facebook.

Prima dată s-a infectat cu Covid acum aproape un an, în decembrie 2020. Şi atunci a avut, din fericire, o formă uşoară.

Mirela Retegan este creatoarea Găştii Zurli, care depășește acel șablon de petreceri de copii cu mult. Mirela a venit cu o rețetă proprie, pune suflet și mai ales că s-a dus și în zona de teatru. Un teatru reinventat, personalizat, fără standarde, șabloane, bazat pe puterea cuvântului.

“Dacă eu nu pun un decor în spatele actorilor și nu-l introduce într-un șablon prin care să-l oblig să vadă ceea ce se vede, el vede de fapt mult mai mult”, spune Mirela Retegan, creatoarea găștii Zurli.

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă din România în rândul copiilor, dar și al părinților. Fetița Zurli este un personaj 100% românesc care se bucură de un succes extraordinar. Talentul și veselia ei o fac să fie iubită de micuți, dar și de părinți și bunici.