Mirela Vaida a făcut anunţul după 13 ani de căsnicie. Mii de reacţii ale fanilor pe Facebook

Vedeta de la Antena Stars este împreună cu Alexandru Vaida de 13 ani, iar soțul ei este o prezență destul de discretă în showbiz.

20 sept. 2022, 16:21

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Cântăreața și soțul ei, Alexandru Vaida, au împlinit 13 ani de când și-au unit destinele, iar cei doi nu au putut să treacă cu vederea peste această zi specială, iar Mirela Vaida a împărtășit momentul pe rețelele de socializare cu fanii săi.

Theo Rose, dorită de fani la Survivor România. Ce vedete mai sunt pe lista Pro TV pentru show-ul din Republica Dominicană

Mirela Vaida a publicat pe rețelele de socializare un mesaj cu prilejul împlinirii a 13 ani de când ea și soțul ei și-au unit destinele. Cei doi au împreună trei copii, Carla, Vladimir și Tudor.

În urmă cu 13 ani, Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, și-au unit destinele și și-au jurat iubire veșnică.  Prezentatoarea de la Acces Direct a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă de când se pregătea pentru marele eveniment, dar și un mesaj.

Cerere în căsătorie ca-n filme

Mirela Vaida și soțul ei s-au căsătorit în 2009, iar vedeta a dorit foarte mult să păstreze câteva din tradițiile populare, așa că au ales in loc pitoresc pentru ceremonia nunții.

Vedeta a avut o cerere în căsătorie ca-n filme. Iubitul ei, Alexandru, a pus marea întrebare în timp ce se aflau în mașină, la semafor.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a mărturisit Mirela Vaida.

”Fix acum 13 ani, pe vremea asta, ma pregateam de cununie in Dealu’ Gilaului, jud. Cluj! 🎉 #happy13 #justmarried #primii13ani#loveandmarriage #mirelavaida ”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea a recunoscut că odată cu venirea pe lume a copiilor, relația lor de cuplu s-a schimbat. Mirela Vaida nu mai doarme în același pat cu soțul ei, pentru că de multe ori ea ajunge să adoarmă lângă copii, în timp ce le citește o poveste înainte de culcare. „Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Momente teribile pentru Emily Burghelea. Fetița ei a fost internată de urgenţă: „Aveți grijă și voi. Cred că e epidemie”