Mirela Vaida, în costum de baie la început de an: „8 ore am stat la plajă”

Mirela Vaida, în costum de baie la început de an. Vedeta a petrecut Revelionul în Portugalia, acolo unde s-a bucurat de un soare arzător, vremea perfectă pentru plajă. În ultima zi de vacanţă, prezentatoarea a stat numai pe şezlong.

05 ian. 2022, 12:29
Mirela Vaida, în costum de baie la început de an: „8 ore am stat la plajă”
Mirela Vaida a petrecut Revelionul în Portugalia

Mirela Vaida, în costum de baie la început de an. Artista a împărtăşit cu prietenii virtuali imagini din vacanţa din Portugalia, inclusiv când a stat la plajă.

Mirela Vaida, în costum de baie la început de an

Ultima zi de vacanță.”Decât” opt ore am stat la plajă. Să-mi ajungă până la vară„, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Mirela Vaida s-a fotografiat în costum de baie și fără machiaj. Prezentatoarea Acces Direct i-a încântat pe fani cu o imagine în care se observă sutienul de plajă înflorat. „La plajă, fără machiaj, fără alte gânduri, fără planuri de lungă durată, ci doar cu dorința să fim sănatoși și să ne bucurăm de ceea ce ne-a dat Dumnezeu!”, a mai scris vedeta.

Citeşte şi: Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil. „Fetiță vrem să fie. I-am ales și numele!”

Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară

Prezentatoarea de la Acces Direct este căsătorită cu Alexandru Vaida, căruia i-a dăruit trei copii. Aflată în vacanţă, vedeta a avut parte de o surpriză din partea soţului, care i-a dăruit un inel.

Prezentatoarea a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care le-a împărtăşit fanilor surpriza pregătită de soţul ei. Vedeta a făcut publică o fotografie în care are pe deget un inel superb, cu diamant. „Am spus DA”, este mesajul scris pe pagina sa de Instagram.

Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de 12 ani, iar o astfel de cerere a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă, potrivit declaraţiilor făcute de prezentatoare, prima cerere în căsătorie nu a fost una ca la carte, ci una nonconformistă.