Mirela Vaida, dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare: „Agresoarea mai intrase o dată în platou”

Mirela Vaida a făcut dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost prezentă în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, unde a vorbit despre episodul terifiant prin care a trecut vineri seara.

22 mart. 2021, 22:09
Mirela Vaida, dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare: „Agresoarea mai intrase o dată în platou”

Mirela Vaida

, dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare. Vedeta a vorbit despre momentul șocant petrecut în platoul ”Acces Direct”, când o femeie a aruncat cu un bolovan în direcția sa.
Despre cei care nu o cred şi spun că totul a fost regizat, prezentatoarea spune că ”fiecare e liber să creadă ce vrea, eu am trecut pe lângă moarte”.

Citeşte şi: Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Mirela Vaida, dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare

O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou – și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu, faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap. 

Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit.” a dezvăluit Mirela Vaida la Antena 3.

Noi detalii despre femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Daniela Gyorfi a fost şi ea prezentă, atunci când Mirela Vaida a fost atacată, deoarece urma să intre în emisiune. Artista este de părere că femeia a fost trimisă de cineva şi nu ar fi bolnavă psihic

Poate că da, este bolnavă psihic, dar a fost foarte precisă şi exactă, când a venit cu bolovanul spre tine. Eu cred că a fost trimisă de cineva, la pont” a declarat Daniela Gyorfi.

Această femeie ştia unde să ajungă, unde este platoul. Dacă, într-adevăr, a fost trimisă de cineva şi pusă să o atace pe Mirela Vaida, poate fi considerat un act de terorism. Nu are cum să fie nebună, era prea precisă, cred că avea discernământ”, a spus Aurel Moldovan.