Mirela Vaida își încheie contractul cu Antena la finalul anului. Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct, moderată de celebra prezentatoare

Final de contract pentru Mirela Vaida. Ce se întâmplă, de anul viitor, cu emisiunea Acces Direct, moderată de celebra prezentatoare.

23 nov. 2023, 10:09
Mirela Vaida își încheie contractul cu Antena la finalul anului. Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct, moderată de celebra prezentatoare
Cine va prezenta Acces Direct, după ce Mirela Vaida a ajuns la final de contract cu Antena

Acces Direct este una dintre cele mai de succes emisiuni din televiziunea românească. De câțiva ani, Mirela Vaida moderează reality show-ul care poate fi vizionat, de mai bine de un an, pe Antena Stars. Însă, contractul prezentatoarei expiră pe 31 decembrie, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Suma incredibilă pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă pentru un program de 45 de minute! ”Merită, face atmosferă și cântă foarte bine”

Potrivit vedetei, între ea și Elena Savu Răchițeanu, cea care a preluat frâiele Antena Stars după plecarea lui Cristian Ionescu, ar fi avut loc o întrevedere. Astfel, dacă nu va interveni nimic în următoarea perioadă, Mirela Vaida ar urma să prezinte în continuare Acces Direct și în următorii doi ani. Contractul nu a fost, încă, parafat, dar părțile implicate ar fi bătut palma, singurele care lipsesc fiind semnăturile pe hârtii.

„Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației (n.r. Elena Savu Răchițeanu), un fel de ‘ladies agreement’, prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că ‘Acces Direct’ e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste. Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că ‘Acces Direct’ este, încă, o sursă credibilă de informații, subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni. Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e… până nu e semnat… Așa e în business”, a declarat Mirela Vaida, pentru sursa citată.

Citește și: Scandal imens la Antene: Mirela Vaida, acuzată că şi-ar fi „lucrat” mai mulţi colegi. „Nu înţeleg ce are cu mine!”

După mutarea emisiunii de la Antena 1 la Antena Stars, audiențele au crescut de cinci ori pe segmentul pe care este difuzat reality show-ul. Totul s-a întâmplat la doar o lunp de la mutare, semn că telespectatorii au rămas fideli.

„Pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste”, declara, în septembrie, Cristian Ionescu, la momentul respectiv director la Antena Stars.