Mirela Vaida, revoltată după ce emisiunea Acces Direct a fost suspendată de la Antena 1: „E o regie ieftină”

Mirela Vaida se află în izolare la domiciliu, după ce emisiunea pe care o prezintă, Acces Direct, a fosti suspendată, din cauza Vulpiţei şi a lui Viorel. Cei doi, împreună cu alţi membri ai echipei au fost testaţi cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 13:39
Mirela Vaida, revoltată după ce emisiunea Acces Direct a fost suspendată de la Antena 1: „E o regie ieftină”

Vedeta se simte puţin frustrată pentru că, deşi se simte bine şi nu are niciun simptom, este nevoită să stea acasă. Însă, se bucură că petrece mai mult timp cu familia, deşi pentru oameni, ceea ce s-a întâmplat la Antena 1 este o „regie ieftină”.

Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă. Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină.

Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol! Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii.

Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a declarat Mirela Vaida pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Mirela Vaida, prima reacţie după ce Vulpiţa şi Viorel au fost depistaţi cu COVID-19. Ce se întâmplă cu ACCES DIRECT 

Mirela Vaida a transmis că s-a luat hotărârea ca toți membrii echipei să rămână acasă, păstrând în permanență legătura cu cei de la DSP.

Buna dimineata! Aseara, tarziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID 19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic cu totii, atragem automat calitatea de „contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale, declarat Mirela Vaida, în urmă cu câteva zile.