Misty, cu ochii în LACRIMI, după ce s-a despărţit de Keo, iubitul Andreei Bălan

Vizibil afectată de scandalul în care este implicată, de când relaţia pe care o avea cu Keo a ieşit la iveală, Misty încearcă să treacă neobservată. Blonda a renunţat la apariţiile zilnice preferând să se relaxeze, singură, la ceas de seară.

12 mai 2014, 12:02

Statutul de amantă pare că nu a mulţumit-o deloc pe Alexandra Pavel, mai ales atunci când Keo i-ar fi interzis să dea orice declaraţie despre presupusa lor relaţie, pe care o aveau de aproximativ un an de zile. Surse din anturajul artistului au dezvăluit pentru spynews.ro în urmă cu doar câteva zile că blonda ar fi luat o decizie radicală în ceea ce priveşte relaţia pe care o avea cu compozitorul. Misty ar fi hotărât să pună capăt relaţiei de amor pe care o avea cu Keo, chiar cu preţul unei suferinţe cât se poate de crunte.

Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi în direct: Durerea mea este că mama lui Keo a ştiut de această relaţie

Mai mult decât atât, blonda vrea acum să treacă neobservată, încercând să-şi ascundă suferinţa prin care trece. Serile trecute paparazzi spynews.roau surprins-o pe Misty într-o ipostază cât se poată de intimă. Deşi era aproape de miezul nopţii, cântăreaţa a încercat să-şi găsească liniştea în timpul unei plimbări nocturne în parc. Îmbrăcată cât se poate de lejer şi fără să renunţe la role, Misty s-a plimbat mai bine de o oră singură pe aleile întunecate. Dacă în cea mai mare parte a timpului a vorbit la telefon, blonda a avut şi câteva momente în care nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI: De cât timp o înşela Keo pe Andreea Bălan cu blonda Misty