Mitică Dragomir: „Nu mă retrag, ci mă lupt. Vor să lovească în Gabriela Firea”

Fostul preşedinte al LPF, Mitică Dragomir, spune pentru Monitorul Partidelor că nu renunţă la mandatul de consilier general PSD şi ameninţă cu instanţa de judecată: "Vor să lovească în Gabriela Firea".

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 15:34
Mitică Dragomir: „Nu mă retrag, ci mă lupt. Vor să lovească în Gabriela Firea”

„Eu nu am ce pierde. Eu nu m-am dus să câştiga bani de la primărie. Eu sunt ales de cetăţeni pentru că nu au pus acolo numai PSD fără nume. Ne-au pus pe noi, pe mine, pe Anghel Iordănescu… Oamenii au pus ştampila pe noi, pe oameni. Pe noi ne-a ales lumea, poporul. Au luat voturi cu mine. Eu am făcut campanie, am muncit. Păi ce, munca mea a fost în van?! Voi ataca în instanţă şi o să vedeţi că toată opinia publică va fi de partea mea, pentru că nu am greşit cu nimic. Am dus cazierul, sunt curat ca lacrima şi drept ca lumânarea. Ce să aibă cu mine, cu ce am greşit?

Ținta e Firea, ca sa fie foarte clar, pentru ca a avut si are numai tradatori in jurul dansei, ascultati ce va spune un om batran. Ce poate sa-mi reproseze mie dl Ciolacu? Imi spune de trecutul meu? Am avut numai performate. Cazierul meu judiciar e alb ca lacrima si drept ca lumanarea. Unii din partid i-au pus talpi sa nu ajunga iar primar general pentru ca daca ajungea iar primar general peste 4 ani era sigur presedintele acestei tari pentru ca este o doamna capabila. Nu ma retrag. Daca venea dna Firea la mine si-mi spunea ‘Dle Dragomir, i-ati viteza de aici ca ma santajeaza colegii si nu vreau sa am probleme’, atunci faceam ca Petre Roman. Ma retrageam alaltaieri daca imi spunea. Acum daca as pleca i-as face un rau dnei Firea. Marcel Ciolacu a fost influentat de prietenii lui Ponta din PSD”, a declarat Mitică Dragomir.”, mai spune fostul preşedinte al LPF.

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că nu e oportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi a cerut PSD Sector 3 să analizeze „de urgenţă” situaţia.

„Eu consider că e inoportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General”, spune Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Este inoportună prezenţa lui Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali”