Mitică Dragomir s-a testat pentru coronavirus la clinica lui Cristi Borcea. „I-au mai solicitat încă 300 de persoane”

Mitică Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit, joi, la România TV, că s-a testat pentru coronavirus la clinica lui Cristi Borcea. După ce a făcut public acest lucru, fostul finanţator al clubului de fotbal Dinamo "a pierdut relaţia cu străinătatea", după ce sute de oameni l-au asaltat cu cereri pentru a afla dacă au avut sau nu COVID-19.

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 16:22
Mitică Dragomir s-a testat pentru coronavirus la clinica lui Cristi Borcea. „I-au mai solicitat încă 300 de persoane”

În cadrul unei interviu acordat jurnalistei Cristina Şincai, Mitică Dragomir a mărturisit că respectă regulile de distanţare socială.

„Nepoţii nu vin decât până la poartă. Numai nevăstica stă lângă mine”, a precizat fostul şef al LPF, la România TV.

Cel cunoscut drept „Mitică de la Ligă” a spus tututor că s-a testat pentru coronavirus la clinica privată a lui Cristi Borcea, motiv pentru care a intrat în conflict cu fostul şef de la Dinamo.

„S-a supărat Borcea pe mine. S-au dus peste 300 de persoane să facă teste. A pierdut relaţia cu străinătatea de unde avea testele. I-au mai solicitat încă 300 de persoane după ce am spus că m-am testat la Borcea. Cristi Borcea a ajutat multă lume cu testele ăstea. Au o clinică medicală. Au voie să se aprovizioneze”, a spus Mitică Dragomir.

Dumitru Dragomir se testează din trei în trei zile! „Are Borcea teste fără număr”

Dumitru Dragomir a spus că a avut coronavirus, dar s-a tratat la o clinică privată din Capitală.

„Aveam frisoane, nu puteam să respir. M-am dus şi m-am internat. Nevastă-mea a făcut o formă mai uşoară. E mai tare decât mine”, a afirmat Dragomir.

Mitică Dragomir vrea ridicarea restricţiilor şi repornirea economiei

„Dacă mai stăm în casă, o să ne mâncăm precum câinii în şase-şapte luni. Copiii vor fi bolnavi. Să iasă copii să meargă în parcuri să se plimbe. Să se întoarcă lumea la muncă. Ce o să mâncăm la anul?”, a spus Mitică Dragomir la România TV.

Dumitru Dragomir: „Am avut coronavirus. A fost groaznic!”. Câţi oameni ar fi infectat fostul şef al LPF