Mizerie de nedescris în parcurile din centrul Capitalei! Spațiile verzi, împânzite de mormane de gunoaie

Noile restricții impuse în pandemia de coronavirus par să fie principala preocupare a autorităților, care au cam uitat să se gândească și la curățenia din parcurile situate în centrul Capitalei.

28 mart. 2021, 23:33

Noile restricții impuse în pandemia de coronavirus par să fie principala preocupare a autorităților, care au cam uitat să se gândească și la curățenia din parcurile situate în centrul Capitalei.

Parcul Herăstrău și Parcul Unirea din București au ajuns locurile ideale de depozitat gunoaiele, judecând după imaginile revoltătoare apărute în cursul zilei de astăzi pe rețelele sociale.

„Tot Parcul Herăstrău este astăzi, 28 martie, ora 19, plin de gunoaie. Niciodată în viața mea nu am văzut atâta mizerie aici”, a scris cea care a realizat clipurile video șocante din Parcul Herăstrău.

Același lucru s-a întâmplat astăzi și în Parcul Unirea. Coșurile de gunoi sunt pline, iar gunoaiele au fost răspândite prin tot parcul.

„Absolut incredibil halul in care arata parcul Unirea din CENTRUL capitalei europene Bucuresti astazi 28 martie 2021!!! Pozele vorbesc de la sine si dincolo de lipsa de bun simt a celor care au lasat gunoaiele in urma. Am sesizat deja Primăria Municipiului Bucureşti, Primaria Sectorului 3, Politia Locala, Administratia Parcurilor si sper sa ajunga si la urechile lui Nicușor Dan.

Bucuresteni, va rog, daca treceti astazi prin zona, faceti si voi poze si dupa ce va reveniti din soc depuneti si voi sesizari online”, a transmis pe Facebook o altă persoană care a făcut o serie de fotografii cu mizerie din parc.

Bucureștenii au profitat de ultima zi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții împotriva răspândirii infecției cu coronavirus, așa că au ieșit la aer să se plimbe. Fără prea mari eforturi, au reușit să transforme parcurile în niște ghene. Autoritățile și-au văzut mai departe de planurile legate de restricții, fără să-și îndrepte vreun moment atenția către felul în care nu ar trebui să arate vreodată un parc dintr-o capitală europeană.

Tot astăzi, sute de români din mai multe orașe din țară, mai exact din Constanța, Cluj, Timișoara, Galați, Brăila, au ieșit în stradă și au protestat față de noile restriții impuse de Guvern. Aceștia au scandat „Libertate” sau „Arafat, du-te acasă că de tine nu ne pasă”.

Citește și Proteste de amploare în marile orașe din România! Sute de manifestanți au ieșit în stradă, fiind nemulțumiți de noile restricții

Citește și Bucureştiul se pregăteşte de carantină. Prefectul anunţă că noile restricţii intră în vigoare în 48 de ore