Moment înfricoşător! Un leu atacă un turist care încearcă să-l atingă VIDEO

Un turist aflat în vizită în Parcul Naţional Serengeti din Tanzania a încercat să loveacă un leu care se afla la doar câţiva centimetri distanţă, însă a regretat decizia imediat. Momentul a fost surprins video de către un alt pasager.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 17:42
Moment înfricoşător! Un leu atacă un turist care încearcă să-l atingă VIDEO

Geamul maşinii în care se afla turistul era larg deschis, iar acesta a încercat să se apropie uşor de animalul care se afla doar la câţiva centimetri de autovehicul. Iniţial leul nu pare să reacţioneze, însă starea acestuia s-a schimbat imediat şi a încercat să atace.

Citeşte şi: Andreea Bălan şi George Burcea, decizie surprinzătoare după cinci luni de la despărţire

În videoclip se pot auzi vocile panicate ale pasagerilor aflaţi în maşină care îi sugerează turistului să închidă geamul. Momentul a fost urcat pe Youtube, iar mai multe persoane au reacţionat cu mesaje în care îl critică pe bărbat.

În descrierea clipului este menţionat faptul că această acţiune poate duce la decesul persoanei în cauză, iar astfel de fapte ar trebui interzise. „Cineva are un creier de dimensiunea unei purici stând între urechi”. O altă persoană a comentat faptul că leul s-ar fi putut dezlănţui: „Leii se dezlănțuie puternic acea fereastră nu l-ar reține dacă ar vrea să intre”.