Moment magic oferit de un spaniol vecinilor săi aflaţi în izolare. A făcut show imitându-l pe Freddie Mercury VIDEO

Un spaniol a oferit un moment special vecinilor săi aflaţi în izolare din cauza pandemiei de coronavirus. El s-a costumat ca Freddie Mercury şi a imitat o scenă din videoclipul melodiei "I want to break free".

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 16:46
Moment magic oferit de un spaniol vecinilor săi aflaţi în izolare. A făcut show imitându-l pe Freddie Mercury VIDEO

Imaginile au fost surprinse în oraşul spaniol şi au ajuns virale pe internet după ce au fost preluate de La Nueva Espana, strângând sute de mii de vizualizări pe Facebook.

Citeşte şi: Fortăreaţă împotriva COVID-19. Oraşul care s-a rupt complet de lume şi de care coronavirusul nu s-a atins

Vecinii bărbatului au reacţionat cu bucurie la auzul hitului „I want to break free” şi s-au echipat şi ei cu aspiratoare şi mături, imitând gesturile lui Freddie Mercury. 

Autoritățile spaniole au anunțat că 932 de oameni au murit de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Astfel, bilanțul total al victimelor în Spania a atins 10.935 de oameni.

Numărul cazurilor diagnosticate de COVID-19 a crescut la 117.710 vineri dimineață, cu aproape 7.500 mai multe decât în ziua precedentă, informează ministerul Sănătății spaniol.

Citeşte şi: Gest emoţionant pentru asistenta umilită de vecini că îi tratează pe bolnavii de COVID-19. Ce surpriză i-a fost pregătită VIDEO